Agility fortsättning | Ht-2017

Agilitykurs fortsättning agility fortsättning

Agility fortsättning Växjö BK

Agility fortsättning | Varmt välkomna på fortsättningskurs i agility

Fokus kommer ligga på fortsatt hinderinlärning med fokus på balanshinder och slalom, handlingsövningar med diverse byten, lättare bansekvenser och bananalys och belöningsteknik. Målet med kursen är att klara av en enklare klass 1 bana. Vi kommer att blanda teori med praktik.

Förkunskaper: Grundläggande lydnad, kunna vara lös bland andra hundar. Kännedom om alla förekommande hinder. Gärna gått nybörjarkurs tidigare eller ha motsvarande kunskaper.

Din hund måste ha fyllt 1 år för att få delta på kursen.

Instruktörer; SBK Instruktörer Mathias Paulsson & Emmelie Roth
Kurskostnad; 1350:-
Tid: 18.30 – 20.45
Datum: Måndagar; 21/8, 28/8, 11/9, 18/9, 25/9, 9/10, 16/10

Ta med bra skor att springa i. Tänk på att under hösten så blir det lite blött i gräset på kvällarna och halkrisken är stor.
Ha gärna med en bur som ni kan ha hunden i medan den vilar.
Ta alltid med för hunden den bästa belöningen samt vatten och vattenskål.

När du har tackat ja till kursen i kallelsen du får, är din anmälan bindande. Strax innan kursstart kommer Studiefrämjandet att skicka eller maila ut en faktura på kursavgiften.

Är du inte medlem innan i Växjö Bk eller Växjö HU och Svenska Brukshundklubben (SBK) så skall du betala medlemsavgift. 575: – som du betalar in på Växjö Bk:s bankgiro; 5021-2109.

I meddelandefältet fyller du din adress och personnummer så kassören ser vem som betalat. Du visar upp kvittot eller medlemsbevis för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas.

Har du frågor, kontakta: Mathias mathias.paulsson13@gmail.com, eller 070-640 87 61

Växjö BK