Agility nybörjarkurs ht-17

agility nybörjare agility nybörjarkurs nybörjarkurs agility

Agility nybörjarkurs Växjö BK

Agility nybörjarkurs | Kursen vänder sig till dej som har en bra vardagslydnad på din hund. Detta för att ni skall kunna tillgodogöra er agilityträningen på bästa sätt. Men även för att träningen skall bli så bra och trygg som möjligt för samtliga deltagare. Det vi vill att ni skall kunna är följande:

• Din hund har fått lära sig att kunna ha fokus på dig även fast den är lös bland andra hundar.
  • Din hund har fått lära sig att leka med sin matte/husse är det roligaste som finns.
  • Din hund skall även ha fyllt 12 månader innan kursen startar.

Kursen bygger på att ni tränar mellan kurstillfällen på de saker ni fått lära er.

Vi tränar med målet att ni en dag ska kunna tävla, men självklart måste man inte ha tävlingsambition för att gå kursen. Det viktigaste är att man förstår att det krävs träning mer än bara under kurstiden för att man skall bli duktig i agility.

SBK Instruktörer Lisa Merbom & Frida Samuelsson

Kurskostnad; 1350:-

Tid: 18.30 – 20.45

Datum: 23/8, 30/8, 6/9, 13/9, 20/9, 27/9, 4/10

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb.

Medlemskapet innebär flera förmåner, bland annat en olycksfallsförsäkring i samband med kursen.

Medlemsavgiften är 575:-, som du betalar in på Växjö Bk:s bankgiro; 5021-2109.

I meddelandefältet fyller du din adress och personnummer så kassören ser vem som betalat. Du visar sedan upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas. Första gången tar du också med din hunds vaccinationsintyg.

När du har anmält till kursen, är din anmälan bindande och du kommer att inom 10 dagar att få reda på om du kommit med på kursen eller inte.

OBS! har du inte hört ifrån oss inom denna tid, så kontakta oss.

Studiefrämjandet kommer att maila en faktura strax innan kursstart på kursavgiften 1350:-.

Vad skall du ta med till kursen!

Halsband och koppel, eller sele, ej flexikoppel. Din hunds favoritleksaker och mjukt favoritgodis. Vatten och vattenskål till hunden.

Till föraren gäller det kläder efter väder samt bekväma skor som du kan springa i utan att halka. Har du en bur till din hund, så ta gärna med den.

Finns det frågor om kursen, kontakta Lisa; lisen303@hotmail.com , eller 070-555 17 33

Växjö BK