Agility – Tävlingskurs

agility - tävlingskurs Hundkurser Årsmöte Höstens kurser agility tävlingskurs Klubben

Agility – Tävlingskurs

Kursen passar ekipage som är i början av sin tävlingskarriär eller ekipage som vill ta nästa steg i sin utveckling. Kursen är avsedd för dig som vill träna på att tävla och nå max potential. Vi fokuserar på tävlingsrutiner, bananalys och handling. Vi kommer att gå igenom olika handlingstekniker och rutiner för att kunna uppnå bästa möjliga prestation både i träningen och på tävling.

Kursen innehåller både praktik och teori.

SBK Instruktörer Catja Paulsson &  Emmelie Roth

Kursdatum:

Onsdag 29/8   18.30-20.45
Onsdag 5/9     18.30-20.45
Onsdag 19/9   18.00-20.00
Onsdag 26/9   18.30-20.45
Onsdag 3/10   18.30-20.45
Onsdag 10/10 18.30-20.45

Ålder: från 1 år.

Detta är en kurs för dig som vill fortsätta utvecklas i agility.

Förkunskaper: Hunden ska kunna alla hinder och kunna vara lös bland andra hundar utan att sticka. Vara på väg att starta eller redan ha startat sin tävlingskarriär

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Detta gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen ”Bli medlem”
Du visar upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas. Första gången tar du också med vaccinationsintyg.

E-Faktura på kursavgiften kommer strax innan kursstart till den mailadress du har angivit .
Sista betaldag står angivet på fakturan som inte behöver vara betald innan kursstart.

Växjö Brukshundklubb agerar i enlighet med myndigheternas krav på GDPR lagarna. Läs mer om detta på Växjö Bk;s hemsida. Du måste aktivt godkänna att vi får hantera dina personuppgifter. Detta gör du i frågeformuläret i anmälan.

Avanmälan

Anmälan är bindande! Ni har rätt att ångra er och avboka er anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att vi bekräftat er anmälan.
Om ni avanmäler när tiden för ångerrätten löpt ut, har vi rätt att ta ut en administrationsavgift.
Om ni avanmäler er efter kursstart är ni skyldig att betala full kursavgift.
Om avbokning sker senare än 10 dagar innan kursstart tas det ut en administration avgift på 250kr

Halsband och koppel, ej flexikoppel. Din hunds favoritleksaker och mjukt favoritgodis. Till föraren gäller det kläder efter väder samt bekväma, halkfria skor som det går bra att springa i. Gärna filt, bädd eller bur till hunden samt en skål och vatten.
Första gången träffas vi inomhus i röda stugan vid agilityplanen. Hundarna väntar kvar i bilarna en stund.

Finns det frågor om kursen; kontakta Catja; 073-9845637, agilityhoppet@gmail.com

Växjö Bk