Agility tävlingskurs | ht-2017

Hundkurser Årsmöte Höstens kurser agility tävlingskurs Klubben

Agility tävlingskurs Växjö BK

Agility tävlingskurs | Varmt välkomna på tävlingskurs i agility

Detta är kursen för dig som vill fortsätta utvecklas i agility.

Förkunskaper: Hunden ska kunna alla hinder och kunna vara lös bland andra hundar utan att sticka. Hunden måste ha fyllt minst 12 månader.

Instruktörer; SBK Instruktör Catja Paulsson och Millis Ljung
Kurskostnad; 1350:-
Tid: 18.30 – 20.45
Datum: Torsdagar: 24/8, 31/8,14/9, 21/9, 5/10, 12/10, 19/10

Ta med bra skor att springa i. Tänk på att under hösten så blir det lite blött i gräset på kvällarna och halkrisken är stor.
Ha gärna med en bur som ni kan ha hunden i medan vi bandvandrar eller om ni ska jobba 2 och 2.
Ta alltid med för hunden den bästa belöningen samt vatten.
Första tillfället träffas vi inne i röda stugan och hundarna är kvar i bilen.

Medtag även nyfikenhet, frågor, glatt humör och sist men inte minst…glöm inte hunden =)

När du har tackat ja till kursen i kallelsen du får, är din anmälan bindande. Strax innan kursstart kommer Studiefrämjandet att skicka eller maila ut en faktura på kursavgiften.

Är du inte medlem innan i Växjö Bk eller Växjö HU och Svenska Brukshundklubben (SBK) så skall du betala medlemsavgift. 575: – som du betalar in på Växjö Bk:s bankgiro; 5021-2109.

I meddelandefältet fyller du din adress och personnummer så kassören ser vem som betalat. Du visar upp kvittot eller medlemsbevis för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas.

Har du frågor, kontakta: Catja agilityhoppet@gmail.com, eller 073-984 56 37