Agilitykurs

Gå agilitykurs på Växjö BrukshundklubbAgilitykurs

Anmäl dig till din agilitykurs på Växjö brukshundklubb och lär dig agilityns ädla konst tillsammans med våra duktiga instruktörer och härliga kurskamrater. Växjö brukshundklubb erbjuder agilitykurs under både våt- och höstterminen. Du kan välja agilitykurs mellan förberedande agilitykurs, nybörjarkurs, fortsättningskurs samt tävlingskurs i agility.

• Den förberedande agilitykursen är en kurs för dig som planerar att gå nybörjarkurs i agility och vill träna grunder på sin unga hund för att göra den kommande agilityträningen både lättare och roligare.
  • Nybörjarkursen vänder sig till dig och din hund som är nybörjare inom agility. På kursen går vi igenom alla hinder samt lite regler kring hindren. Din hund bör kunna vara lös bland andra hundar och komma på inkallning.
  • Fortsättningskursen vänder sig till dig som har gått nybörjarkursen och som vill fortsätta att utvecklas. Här börjar vi lägga på fler byten samt svårare kombinationer än på nybörjarkursen.
  • Tävlingskursen (Hålls inte varje termin) vänder sig till dig som ska ut och tävla eller precis har börjat tävla tillsammans med din hund. Här blir det en del handling och olika banor att öva på.

Nyfiken på agility?
Kontakta: | agility@vaxjobk.se

Klicka dig vidare till våra aktuella kurser som du finner på studiefrämjandet!