Aktivitetsdag för klubbens medlemmar

aktivitetsdag

Aktivitetsdag för Växjö Brukshundklubbsmedlemmar, 26 maj 2018

Aktivitetsdag för klubbens medlemmar | Svenska brukshundklubben fyller 100 år i år.

Vad kan vara mer lämpligt än att ha en aktivitetsdag där våra medlemmar får träna tillsammans, lära känna nya personer och få med sig nya träningstips hem. Efter en härlig dag på klubben – eller ute i skogen – träffas vi och grillar på kvällen och tillsammans firar vi att SBK fyller 100 år!

Denna dag är för dig som vill träffa likasinnade, få testa på en ny gren, eller kanske vill finslipa på någon detalj till nästa tävling, träna med nya klubbkompisar och få en möjlighet att prata och träna hund en dag.

Vi hjälps åt och tränar tillsammans men en ansvarig instruktör kommer att följa varje grupp.

Följande aktiviteter finns att välja på under dagen:
  • Agility
  • Rallylydnad
  • Spår
  • Specialsök
  • Lydnad

Tider:

• 09.30 Samling i klubbstugan för gemensam frukost och gruppindelning
  • 10.00 Grupperna beger sig ut i skogen, eller till respektive planer på klubben. Vi äter medhavd lunch ute i skogen alternativt för grupperna som är på klubben vilka äter i stugan.
  • 15.00 Vi avrundar i våra grupper
  • 18.30 Samling på klubben för gemensam grillafton. Klubben står för tillbehören; sallad, dressing bröd mm. medtag själv det som ska läggas på grillen och det du vill ha och dricka.

Vi firar 100 års jubilaren med kaffe och tårta!

Pris 300 kr/person inkl. mat och träning
Anmälan senast den 15 maj