Allmänlydnad för hundar över 10 månader

Växjö Brukshundklubb
SBK Instruktör Charlotte Asp

Teori

Torsdag 31/8 eller 7/9 Kl: 18.30-21.00, teori utan hund: Trygghet, samarbete, bestämmande.
Har du inte gått denna teorikväll innan så är det mycket viktigt att du närvarar.
( samma kursinnehåll båda datumen men man väljer det tillfället som passar )

Övriga träffar:
Mån 11/9 18.00-19.30
Sönd 17/9 18.00-19.30
Sönd 1/10 18.00-19.30
Sönd 8/10 18.00-19.30
Sönd 15/10 18.00-19.30

24/9 eller 10/9 Spårdag i skogen. ( medtag fika ) ( samma kursinnehåll båda dagarna men man väljer det datum som passar )

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta på att ha ett bra samarbete med din valp. Vi fokuserar i kursen på samarbetet mellan hund och förare. Att din hund skall se dig som den bästa i världen, gå fint i koppel, inkallning och andra saker som skall fungera just i vardagen. I kurspriset ingår även boken Bra relation.

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb.
Medlemskapet innebär flera förmåner, bland annat en olycksfallsförsäkring i samband med kursen.
Medlemsavgiften är 575:-, som du betalar in på Växjö Bk:s bankgiro; 5021-2109.
I meddelandefältet fyller du din adress och personnummer så kassören ser vem som betalat. Du visar sedan upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas. Första gången tar du också med din valps vaccinationsintyg.

När du har anmält till kursen, är din anmälan bindande och du kommer inom 10 dagar att få reda på om du kommit med på kursen eller inte.
OBS! har du inte hört ifrån oss inom denna tid, så kontakta oss.
Studiefrämjandet kommer att maila en faktura på kursavgiften 1200:-.

Finns det frågor om kursen; kontakta Lotta på mejl charlotte.asp@hotmail.com eller telefon 070-852 75 77

Växjö BK