Allmänlydnadskurs

SBK Instruktör: Annie Andersson

Frivilligt!
Torsdag 15/3 eller Torsdag 22/3 Kl: 18.30-21.00
TSB ( Trygghet, Samarbete, Bestämmande )
En kväll med teori utan hund. Det är samma kursinnehåll båda datumen men man väljer det tillfälle som passar.
Denna kväll går vi igenom sådant som du kommer att ha stor nytta av i framtiden för dej och din hund.

Kursdatum:
Onsdag. 4/4 kl. 19.00-21.15
Onsdag. 11/4 kl. 19.00-21.15
Onsdag. 18/4 kl. 19.00-21.15
Onsdag. 25/4 kl. 19.00-21.15
Onsdag. 2/5 kl. 19.00-21.15
Onsdag. 9/5 kl. 19.00-21.15

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta på att ha ett bra samarbete med din hund. Vi fokuserar i kursen på samarbetet mellan hund och förare. Att din hund skall se dig som den bästa i världen, gå fint i koppel, inkallning och andra saker som skall fungera just i vardagen. I kurspriset ingår även boken Bra relation.

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Detta gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen ”Bli medlem”
Du visar upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas. Första gången tar du också med vaccinationsintyg.

E-Faktura från Studiefrämjandet på kursavgiften 1200:- kommer strax innan kursstart till den mailadress du har angivit .
Sista betaldag står angivet på fakturan som inte behöver vara betald innan kursstart.

Avanmälan
Anmälan är bindande! Ni har rätt att ångra er och avboka er anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att vi bekräftat er anmälan.
Om ni avanmäler när tiden för ångerrätten löpt ut, har vi rätt att ta ut en administrationsavgift.
Om ni avanmäler er efter kursstart är ni skyldig att betala full kursavgift.
Om avbokning sker senare än 10 dagar innan kursstart tas det ut en administration avgift på 250kr

Vad skall du ta med till kursen

Finns det frågor om kursen; kontakta Annie: 073-7077692
annie_andersson@hotmail.se