Bli medlem hos oss:

Bli medlem på Växjö brukshundsklubb genom att fylla i formuläret nedan. Viktigt att alla uppgifter är korrekta och ordentligt ifyllda. Betala sedan in 575 kr på bg-konto 5021-2109 så kommer medlemskortet inom kort. Betalar du in från någon annans konto än den som står i medlemsanmälan är det viktigt att du skriver vem betalningen gäller, annars är det inte säkert att din betalning kopplas ihop med din medlemsansökan. Vill du läsa mer om medlemsformerna så finner du det efter formuläret.

Skickar

När kommer medlemskortet?

Enligt klubbens stadga så kan det ta upp till 30 dagar från det att klubben har mottagit betalningen tills att medlemskortet kommer.

Ändring av uppgifter:

Kontakta:

Medlemsavgifterna i Växjö’s Brukshundklubb år 2016 är:

Ordinarie medlemskap 575:-/år
Helbetalande medlemskap ger dig även tidningen Brukshunden, som utges med 6 nummer/år.

Delmedlemskap 195:-/år
Delmedlemskap (om du redan är medlem i annan SBK ansluten ras/bruksklubb)

Familjemedlemskap 145:-/år
Person inom samma hushåll som ordinarie medlem. Familjemedlemmen knyts till ordinarie medlemmens namn och medlemsnummer, (6 siffror), som anges vid betalning.

Medlemskapskategorier
(se även SBK Grundstadga: §3 Medlemskap) Nedan följer en beskrivning av de olika medlemskategorier som finns inom Svenska Brukshundklubben. Medlemskapets giltighetstid är för samtliga kategorier ett (1) år från inbetalningsdatum.

Ordinarie medlemskap

För ordinarie medlemskap betalar du förbundsavgift och lokal avgift. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

Delmedlem

Delmedlemskap (om du redan är medlem i annan SBK ansluten ras/bruksklubb)

Familjemedlemskap

Familjemedlem betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).

Utlandsmedlemskap

Utlandsmedlem betalar förbundsavgift på 490 kr per år plus lokal avgift. Förbundsavgiften är lite högre på grund av högre administrativa kostnader.

Ungdomsmedlemskap

Ungdomsmedlemskap för dig som är mellan 7 och 25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då får du två medlemskap för priset av ett. Läs mer på SHU.

SHU erbjuder egna verksamheter, som oftast hålls på våra lokalklubbar. Samma år som du fyller 26 år går ditt medlemskap automatiskt över till Brukshundklubben.