Grundkurs Allmänlydnad – för hundar över 4 månader

SBK Instruktör: Thorbjörn Sjösten
Medhjälpare: Johanna Björk

Torsdag 7/9 Kl: 18.30-21.00, teori utan hund Trygghet, samarbete, bestämmande
Har du inte gått denna teorikväll innan så är det mycket viktigt att du närvarar.
Denna teorikväll hålls av Susan Linderos & Lotta Asp och är en teorikväll som även är öppen för andra.
Dock ingår den för er i kursavgiften

Övriga träffar:

13/9 kl 18,30-20,00
20/9 kl 18,30-20,00
27/9 kl 18,30-20,00
1/10 kl 10,00-14,00 spår
4/10 kl 18,30-20,00
11/10 kl 18,30-20,30

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta på att ha ett bra samarbete med din hund. Vi fokuserar i kursen på samarbetet mellan hund och förare. Att din hund skall se dig som den bästa i världen, gå fint i koppel, inkallning och andra saker som skall fungera just i vardagen. I kurspriset ingår även boken Bra relation.

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb.
Medlemskapet innebär flera förmåner, bland annat en olycksfallsförsäkring i samband med kursen.
Medlemsavgiften är 575:-, som du betalar in på Växjö BK:s bankgiro; 5021-2109.
Det går bra att göra detta på Växjö bk:s hemsida.

I meddelandefältet fyller du din adress och personnummer så kassören ser vem som betalat. Du visar sedan upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas. Första gången tar du också med din valps vaccinationsintyg.

När du har anmält till kursen, är din anmälan bindande och du kommer att inom 10 dagar att få reda på om du kommit med på kursen eller inte.

Studiefrämjandet kommer att maila en faktura på kursavgiften 1200:-.

Finns det frågor om kursen; kontakta Thorbjörn 073-0349734
mailto:thorbjorn.sjosten@telia.com