Grundkurs Valp 3-10 månader

Grundkurs Valp / för valpar 3-10 månader
Växjö BrukshundklubbSBK Instruktör Lotta Asp

Torsdag 15/3 eller Torsdag 22/3 Kl: 18.30-21.00
TSB ( Trygghet, Samarbete, Bestämmande )
Obligatorisk kväll, teori utan hund . Det är samma kursinnehåll båda datumen men man väljer det tillfälle som passar.
Denna kväll går vi igenom sådant som du kommer att ha stor nytta av i framtiden för dej och din hund.

Övriga träffar:
Måndag 2/4 kl. 16.30-18.00
Söndag 22/4 kl. 16.30-18.00
Söndag 6/5 kl. 16.30-18.00
Söndag 13/5 kl. 16.30-18.00
Söndag 27/5 kl. 09.00-12.00 Spårdag i skogen
Söndag 3/6 kl. 16.30-18.00

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta på att ha ett bra samarbete med din valp. Vi fokuserar i kursen på samarbetet mellan hund och förare. Att valpen skall se dig som den bästa i världen, gå fint i koppel, inkallning och andra saker som skall fungera just i vardagen. I kurspriset ingår även boken Bra relation.

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Detta gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen ”Bli medlem”
Du visar upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas. Första gången tar du också med din valps vaccinationsintyg.

När du har anmält till kursen, är din anmälan bindande och du kommer att inom 10 dagar att få reda på om du kommit med på kursen eller inte.
OBS! har du inte hört ifrån oss inom denna tid, så kontakta oss.
Studiefrämjandet kommer att maila en faktura på kursavgiften 1200:-.

Finns det frågor om kursen; kontakta Lotta: 0708-527577
charlotte.asp@hotmail.com