Våra instruktörer

Susan Linderos

Saga_Susan_april_15Jag är SBK instruktör sedan många år tillbaka. Älskar att hålla kurs och få deltagarna att förstå och tänka hund.Har haft förmånen att få ha många härliga schäfrar genom åren. Idag har jag en schäfertjej på snart 2 år och har även en rolig liten Welsh Corgi Cardigan kille.

Att få vara på klubben och träna lydnad, eller med träningsgänget ute i skogen för att träna hund, är min energipåfyllnad!

Hundmotto: Träna med glädje och ha kul ihop med din hund!

Mail: utbildningssektorn@vaxjobk.se

Carina ”Cina” Andersson

1395146_10201374978434886_695008921_n

Jag är utbildad SBK Bruks-tävlingslydnadlärare, SBK Instruktör och SBK Instruktör Bruks-tävlingslydnad. Jag är verksam i klubbens utbildningssektor. Med min tervuerenstjej född -96, som allmänt kallad Fibblan tränar och tävlar jag spår och lydnad.

Carina.andersson@studieframjandet.se

Anna Lindelöf
11951328_1691215544435522_4069564107563718095_n

Jag är Allmänlydnads instruktör & utbildad M4 Figurant för mentalbeskrivningar/ test. Jag har en hund av rasen Malinios som heter Dagny. Med henne tränar och tävlar vi i de olika bruksgrenarna spår, sök & skydd och även lydnads lydnad. Är ansvarig för Rasutvecklingssektorn.

Mail: annalindelof@hotmail.com

Catja Paulsson

11990694_10206522254033808_8179945846861969357_n

Om mig: Jag heter Catja Paulsson och är ansvarig för rallylydnadssektorn. Jag är även utbildad tävlingsledare i agility och lydnad.

Om mina hundar: Jag har 4 hundar. Borderterriern Thelma 13 år som numera lever ett härligt pensinonärsliv och tränas när hon känner för det, Blandisen Dixie 9 år tävlar agility i klass 3, borderterriern Pelle P 3 år och Bordercollien Ice 1,5 år som bägge 2 tävlas och tränas i spår, rallylydnad, lydnad och agility.

Instruktörs typ: Jag är utbildad SBK- instruktör inom agility, freestyle, rallylydnad samt lydnaden. Jag älskar att få lära ut kunskap till hundägare som vill lära sig mera om olika hundsporter.
Övrigt: Jag sysslar även med viltspår, utställning samt trimmar/klipper hundar.

Mail: agilityhoppet@gmail.com

Chalotta ”Lotta” Agevall

Jag har en Australian shepherd tik som heter Disa. Vi tränar och tävlar i spår, lydnad och agility. Jag är utbildad allmänlydnadsinstruktör och agilityinstruktör och kommer under våren 2006 att utbilda mig till figurant för mentalbeskrivning/ test.

Harriet Holstein

Jag är utbildad allmänlydnadsinstruktör och klickertränar. Jag har idag två stycken hundar. 1 st Kelpie född -11 och en Islänning född -13.
Vi tränar lydnad och spår och ska även tävla så småningom.

Mail: holstein.h@gmail.com

Jennie Bjälkenborn

Jag heter Jennie Blomkvist och är utbildad allmänlydnadsinstruktör. Jag har en flat coat retriever som heter Diesel. Vi tränar sök, lydnad och lite jaktapportering.

Telefon: 070-159 99 34
Mail: jennieblomkvist@hotmail.com

Millis Ljung

Jag kallas Millis och har två dansk svenska gårdshundshanar, far och son på 8
och 5 år. Pappa Chilli tävlar i hopp 1 och agility 2, sonen Molle är klar för att tävla i klass 3. Jag började tävla i agility 2008 efter att ha gått en kurs och har
fastnat för det. Vi tränar även spår och lite lydnad mest för skoj.
Jag är utbildad nybörjarinstruktör i agility.

Telefon: 070-6460930 | Mail: millis.ljung@telia.com

Anna Lund

bild

Jag heter Anna Lund och är SBK-instruktör samt utbildad tävlingsledare i lydnad. I familjen finns två hundar, Zam och Moa. Zam, som är en golden retriever, tävlas i elitklass såväl i jakt som i lydnad. Moa är en ungersk vizsla, hon går i elitklass på jaktprov, tränar och tävlar i agility och är lydnadschampion.

Jag heter Sara Wahlquist och är SBK-instruktör och utbildad tävlingsledare i bruks. Jag har två rottweiler hanar, som jag tävlar i lydnadsklass 3, elitspår, och sök med. Den ena är även utbildad försvarsmaktshund.

Viktigast för mig när man tränar hund är att det ska vara roligt och utvecklande, både för hunden och ägaren.

Mail: sara.wahlquist@hotmail.com

unnamed5
Jag heter Marie Tuvegård och är instruktör i freestyle/heelwork to music (htm). Min nuvarande hund är en granitgrå tufsig 4-vägskorsning med 3 kg muskler, energi och vilja. Artistnamnet är Humelhunden men hon lystrar till Hailey. När hon lystrar.

Vi tränar med mycket fnitter, lek och godis. I freestylens underbara värld kan vi fritt välja vad vi vill träna in för att visa upp på tävling eller uppvisning. Hundträning är ett fantastiskt roligt samarbete och det vill jag förmedla till alla som har hund. Varje kursdeltagare ska alltid åka hem med kursens bästa hund.

Mobil: 0703-547547

Mail: marie@tuvegard.se

Sara heter jag och är utbildad allmänlydnadsinstruktör. Jag är också utbildad tävlingsledare i lydnad och bruks. Jag har två hundar, en kelpietik på fem år som heter Toka och en malinoishane på två år som heter Freddie. Med dem tävlar jag bruks och lydnad.

Mitt motto är att det ska vara kul att göra saker tillsammans med sin hund, inte bara gå de dagliga promenaderna. Att utvecklas tillsammans med sin hund är otroligt givande och skapar kontakt och samarbete mellan hunden och föraren.

Man behöver inte tävla om man inte vill det men att ha ett mål att jobba emot är ofta en sporre att träna och försöka lösa eventuella problem på vägen. Alla hundar är olika och motiveras av olika saker. Att hitta nycklarna och förstå hur just den egna hunden fungerar är en utmaning värd att antas!

unnamed