Rallylydnad fortsättningskurs

cirkelträning med hund sund med hund Rallylydnadskurs nybörjare

Rallylydnad fortsättningskurs Växjö Brukshundklubb

Kursledarare: SBK Rallylydnadsinstruktör Charlotta Burman

Hjälpinstruktör: Anki Erngård

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta på att ha ett bra samarbete med din hund och vill hålla på med en rolig aktivitet tillsammans, och målet är att ni skall bli färdiga till att om ni vill, kunna tävla i rally Nybörjarklass. I kurspriset ingår ingen bok, men det finns att köpa om man vill på klubben.

Förkunskaper som krävs är att ni gått rallylydnadskurs eller att ni har motsvarande kunskaper som innebär att ni kan nybörjarklassens skyltar samt ha tränat på banor med din hund.
En bra grundlydnad är en förutsättning, som innebär att din hund kan sitt och ligg och att du kan ha den lös utan att den springer sin väg.

Kursdatum;

15/8   kl 18.00 – 20.15    Teorikväll utan hund

16/8   kl 18.00 – 20.15

30/8   kl 18.00 – 20.15

6/9     kl 18.00 – 20.15

13/9   kl 18.00 – 20.15

27/9   kl 18.00 – 20.15

11/10 kl 18.00 – 20.15

Kursen hålls på Växjö Brukshundklubb. Hittar du inte dit, så ring eller maila, så förklarar vi vägen.

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Detta gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen ”Bli medlem”
Du visar upp kvittot för instruktörerna på att du betalat medlemsavgift, första gången ni träffas. ( det kan ta lite tid innan medlemsbeviset kommer )

E-Faktura på kursavgiften kommer strax innan kursstart till den mailadress du har angivit.
Sista betaldag står angivet på fakturan som inte behöver vara betald innan kursstart.

Avanmälan

Anmälan är bindande! Ni har rätt att ångra er och avboka er anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att vi bekräftat er anmälan.
Om ni avanmäler när tiden för ångerrätten löpt ut, har vi rätt att ta ut en administrationsavgift.
Om ni avanmäler er efter kursstart är ni skyldig att betala full kursavgift.
Om avbokning sker senare än 10 dagar innan kursstart tas det ut en administration avgift på 250kr

Finns det frågor om kursen; kontakta Charlotta 072-204 39 83
Charlotta.burman@outlook.com