Rallylydnadskurs nybörjare

12/10
19/10
26/10

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta på att ha ett bra samarbete med din hund och vill hålla på med en rolig aktivitet tillsammans. Ni behöver inte ha några förkunskaper men en bra grundlydnad, som innebär att din hund kan sitt och ligg och att du kan ha den lös utan att den springer sin väg, innebär att du får ut mycket mer av kursen.

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Det kan du göra på hemsidan.
Medlemskapet innebär flera förmåner, bland annat en olycksfallsförsäkring i samband med kursen.
Medlemsavgiften är 575:-, som du betalar in på Växjö Bk:s bankgiro; 5021-2109.
I meddelandefältet fyller du din adress och personnummer så kassören ser vem som betalat. Du visar sedan upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas. Första gången tar du också med din hunds vaccinationsintyg.

När du har anmält till kursen, är din anmälan bindande och du kommer att inom 10 dagar att få reda på om du kommit med på kursen eller inte.
OBS! har du inte hört ifrån oss inom denna tid, så kontakta oss.
Studiefrämjandet kommer att maila en faktura på kursavgiften 1350:-.

Finns det frågor om kursen; kontakta Johan 070-717 85 17
johan.linderos@telia.com