Rallylydnadskurs Nybörjare

Måndag 2/4 19.00-21.15
Måndag 9/4 19.00-21.15
Måndag 16/4 19.00-21.15

Rallylydnads kursen vänder sig till dig som vill arbeta på att ha ett bra samarbete med din hund och vill hålla på med en rolig aktivitet tillsammans. Ni behöver inte ha några förkunskaper men en bra grundlydnad, som innebär att din hund kan sitt och ligg och att du kan ha den lös utan att den springer sin väg, innebär att du får ut mycket mer av kursen.

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Detta gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen ”Bli medlem”
Du visar upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas.

Studiefrämjandet kommer att maila en faktura på kursavgiften 1350:-.
Den kommer strax innan kursstart till den mailadress du har angivit .
Sista betaldag står angivet på fakturan som inte behöver vara betald innan kursstart.

Avanmälan
Anmälan är bindande! Ni har rätt att ångra er och avboka er anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att vi bekräftat er anmälan.
Om ni avanmäler när tiden för ångerrätten löpt ut, har vi rätt att ta ut en administrationsavgift.
Om ni avanmäler er efter kursstart är ni skyldig att betala full kursavgift.
Om avbokning sker senare än 10 dagar innan kursstart tas det ut en administration avgift på 250kr

Vad skall du ta med till kursen!

Finns det frågor om kursen; kontakta Annie: 073-7077692
annie_andersson@hotmail.se