Specialsök / Nosework fortsättning

Onsdag 18/4 18.00-20.15
Onsdag 2/5 18.00-20.15
Onsdag 16/5 18.00-20.15

Förkunskapskrav: Ni skall ha gått Specialsök/Nosework Nybörjarkurs eller ha motsvarande kunskaper.

Kursen vänder sig till dig som vill aktivera din hund och öka ert samarbete.
I kursen går vi igenom och arbetar med bland annat; etiketten/doften, sökövningar, utrustning/hantering, olika miljöer, urvalsbana, lära sig läsa hund, markeringar och tävlingsformen Nosework.

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Detta gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen ”Bli medlem”
Du visar upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas.

Kursen hålls på Växjö Brukshundklubb med omnejd. Då vi kommer att vara på olika ställen och i olika miljöer, är det bra om ni har bil eller skjuts.
Hittar du inte dit, så ring eller maila, så förklarar vi vägen. Är ni flera i familjen som vill följa med och höra och lära, så går det bra.

När du har anmält till kursen, är din anmälan bindande och du kommer att inom 10 dagar att få reda på om du kommit med på kursen eller inte. OBS! har du inte hört ifrån oss inom denna tid, så kontakta oss.

Studiefrämjandet kommer att maila en faktura på kursavgiften 1200:-.

Finns det frågor om kursen; kontakta Josefin 070-3107335
vinasimsan@gmail.com