Specialsök-Nosework | Vintern 2017

7/12 18.30-20.45
11/12 18.30-20.45
18/12 18.30-20.45

Kursen vänder sig till dig som vill aktivera din hund och öka ert samarbete.
I kursen går vi igenom och arbetar med bland annat; etiketten/doften, sökövningar, utrustning/hantering, olika miljöer, urvalsbana, lära sig läsa hund, markeringar och tävlingsformen Nosework.

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb.
Medlemskapet innebär flera förmåner, bland annat en olycksfallsförsäkring i samband med kursen.
Medlemsavgiften är 575:-, På Växjö Bks hemsida, under fliken ”Hem”, flik ”Bli medlem”, hittar du anvisningar om hur man gör.
Du visar sedan upp kvittot för instruktörerna på att du betalat medlemsavgift, första gången ni träffas.

Kursen hålls på Växjö Brukshundklubb med omnejd. Då vi kommer att vara på olika ställen och i olika miljöer, är det bra om ni har bil eller skjuts.
Hittar du inte dit, så ring eller maila, så förklarar vi vägen. Är ni flera i familjen som vill följa med och höra och lära, så går det bra.

När du har anmält till kursen, är din anmälan bindande och du kommer att inom 10 dagar att få reda på om du kommit med på kursen eller inte.
OBS! har du inte hört ifrån oss inom denna tid, så kontakta oss.

Studiefrämjandet kommer att maila en faktura på kursavgiften 1200:-.

Finns det frågor om kursen; kontakta Susan; 070-1809038
Susan.linderos@telia.com