Specialsök Nosework – Nybörjarkurs

Specialsök Nosework Nybörjarkurs
Växjö Brukshundklubb

SBK Instruktör i Specialsök; Susan Linderos

Kursen vänder sig till dig som vill aktivera din hund och öka ert samarbete.
I kursen går vi igenom och arbetar med bland annat; etiketten/doften, sökövningar, utrustning/hantering, olika miljöer, urvalsbana, lära sig läsa hund, markeringar och tävlingsformen Nosework.

Kursdatum:
Torsdag 1/11 18.30-20.45

Torsdag 8/11 18.30-20.45
Torsdag 15/11 18.30-20.45
Torsdag 22/11 18.30-20.45
Torsdag 29/11 18.30-20.45

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Detta gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen ”Bli medlem”

Du visar upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas. ( det tar oftast lite tid innan man får medlemsbeviset)

Växjö Brukshundklubb agerar i enlighet med myndigheternas krav på GDPR lagarna. Läs mer om detta på Växjö Bk;s hemsida. Du måste aktivt godkänna att vi kan hantera dina personuppgifter. Det gör du i frågeformuläret i anmälan

När du har anmält till kursen, är din anmälan bindande och du kommer att inom 10 dagar att få reda på om du kommit med på kursen eller inte.
OBS! har du inte hört ifrån oss inom denna tid, så kontakta oss.

Studiefrämjandet kommer att maila en faktura på kursavgiften 1200:-. strax innan kursen börjar.

Finns det frågor om kursen; kontakta Susan; 070-1809038
Susan.linderos@telia.com