Tävlingslydnad – Brukslydnadskurs

cirkelträning med hund sund med hund Rallylydnadskurs nybörjare

Tävlingslydnad – Brukslydnadskurs

Växjö Brukshundklubb
SBK Instruktörer; Susan Linderos & Lotta Andreasson

Kursen vänder sig till dig som har målet att tävla lydnadsklass och lydnaden i bruksklass.Då kursen baseras på individuell träning så betyder det mindre i vilken klass du skall starta i.

Förkunskaper vi minst vill att ni skall ha, är att ni skall ha en bra allmänlydnad. Din hund skall vilja vara med dej och du skall kunna ha den lös utan att den springer sin väg.

–>ANMÄL DIG TILL KURSEN<–

Kursdatum:
Tors. 20/9   kl. 18.00-20.15
Tors. 27/9   kl. 18.00-20.15
Tors. 4/10   kl. 18.00-20.15
Tors. 11/10 kl. 18.00-20.15
Tors. 18/10 kl. 18.00-20.15
Tors. 25/10 kl. 18.00-20.15

Vi arbetar med boken ”Med sikte på 10:an” av Nina och Kenth Svartberg.
Om ni vill köpa den, går bra att köpa boken på klubben, 200:-

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Detta gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen ”Bli medlem”
Du visar upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas. Första gången tar du också med vaccinationsintyg.

E-Faktura på kursavgiften 1350:- kommer strax innan kursstart till den mailadress du har angivit .
Sista betaldag står angivet på fakturan som inte behöver vara betald innan kursstart.

Avanmälan

Anmälan är bindande! Ni har rätt att ångra er och avboka er anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att vi bekräftat er anmälan.
Om ni avanmäler när tiden för ångerrätten löpt ut, har vi rätt att ta ut en administrationsavgift. Om avbokning sker senare än 10 dagar innan kursstart tas det ut en administration avgift på 250kr
Om ni avanmäler er efter kursstart är ni skyldig att betala full kursavgift.

Växjö Brukshundklubb agerar i enlighet med myndigheternas och SBKs krav på GDPR lagarna. Läs mer om detta på Växjö Bk;s hemsida. Du måste aktivt godkänna att vi får hantera dina personuppgifter. Detta gör du i frågeformuläret i anmälan.

Kursen hålls på Växjö Brukshundklubb. Hittar du inte dit, så ring eller maila, så förklarar vi vägen.

Finns det frågor om kursen; kontakta

Susan; 070-1809038. susan.linderos@telia.com

Lotta:   070-8527577. charlotte.asp@hotmail.com