Ungdomskurs | Ha kul med hunden!

hundkurser agilitytävling ungdomskurs

Ungdomskurs – Ha kul med hunden!
Växjö Brukshundklubb

Detta är en aktiveringskurs för ungdomar mellan 10-15 år.
Inga förkunskaper krävs.
Hundens ålder – från 12 veckor och uppåt.

Kurspris 800:- + medlemskap eller delmedlemskap i Växjö Bk
i priset ingår fika.

SBK Instruktör; Annie Andersson

Kursdatum:

Måndag 5/3 17.00-18.30
Måndag 12/3 17.00-18.30
Måndag 19/3 17.00-18.30
Måndag 26/3 17.00-18.30
Måndag 2/4 17.00-18.30
Måndag 9/4 17.00-18.30
Måndag 16/4 17.00-18.30

Kursen vänder sig till dig som vill göra en massa roliga saker tillsammans med din hund.
Ni kommer att arbeta på att ha ett bra samarbete så att din hund kommer att se dej som dig som den bästa i världen. Hur ni kan göra roliga trix ihop och en massa annat skoj! Ni kommer under kursen också att prova på aktiviteter som exempelvis rallylydnad och nosaktiveringsövningar.
Målet med kursen är att din hund skall lyssna mer på dej och lyda dej mer och att du har lärt dej en massa skojiga övningar som ni kan göra tillsammans hemma.

Kursen hålls på Växjö Brukshundklubb. Hittar du inte dit, så ring eller maila, så förklarar vi vägen.
Det är önskvärt att vuxen person är med, då det ibland kan vara svårt för unga att själv bemästra levnadsglada busiga hundar.

För att gå denna kurs måste man vara medlem i Växjö Brukshundklubb. ( Eller delmedlem om man är med i Sveriges hundungdom )
Att lösa medlemskap gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen ”Bli medlem”
Du visar upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas. Första gången tar du också med din valps vaccinationsintyg.

E-Faktura från Studiefrämjandet på kursavgiften 800:- kommer strax innan kursstart till den mailadress du har angivit .
Sista betaldag står angivet på fakturan som inte behöver vara betald innan kursstart.

Avanmälan
Anmälan är bindande! Ni har rätt att ångra er och avboka er anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att vi bekräftat er anmälan.
Om ni avanmäler när tiden för ångerrätten löpt ut, har vi rätt att ta ut en administrationsavgift.
Om ni avanmäler er efter kursstart är ni skyldig att betala full kursavgift.
Om avbokning sker senare än 10 dagar innan kursstart tas det ut en administration avgift på 250kr.

Vad skall du ta med till kursen:

Finns det frågor om kursen; kontakta Annie: 073-7077692
annie_andersson@hotmail.se