Våra agilityinstruktörer

Bekanta dig med våra agilityinstruktörer

Catja Paulsson

agilityinstruktörerHundar: Bordercollie Ice och Limbo, Borderterrier Pelle och Fixa.
Jag är aktiv som instruktör på Växjö BK och är utbildad SBK lärare.
Min stora hobby är hundträning, tävling, inlärning och få dela med mig av mina kunskaper till andra.

Förutom agilityn så är jag instruktör i Specialsök, Freestyle och Rallylydnad.
Är även tävlingsledare i agility samt sitter som sammankallande i agilitysektorn.
Jag brinner för föreningsarbete, träna och tävla med mina hundar och för er som går kurser, det är kul att få följa kursarna från start till mål.

Emelie Roth

agilityinstruktörerHundar: Två Jack Russell tikar, den äldre tävlar jag aktivt med och den yngre är under grundträning och beräknas komma ut på tävlingsbanorna till sommaren 2018.
Började träna/gå kurs i agility omkring 2010- 2011 och efter det var jag fast i denna helt magiska värld.
Jag utbildade mig till A1 instruktör 2014 och har hållit i ett flertal kurser sedan dess.

Jag tycker att det är minst lika roligt att hålla i en kurs och lära ut så mycket jag kan (och hinner) som jag tycker att det är att träna och tävla mina egna hundar.
Jag älskar problemlösning och att hjälpa ett ekipage att nå sina mål! Jag älskar även själv att gå kurs och lära mig och mina hundar nya saker, agilityn är en sport som ständigt förändras och utvecklas vilket ställer krav på oss som förare och instruktörer.
Jag sitter även med i agilitysektorn på Växjö BK där vi jobbar hårt med agilityn på klubben.