Glädje – Samarbete – Gemenskap

Presentation av vår ordförande

Hej alla medlemmar!

Mitt namn är Carolin Danielsson och det är jag som nu är Växjö Brukshundklubbs nya
ordförande! Får börja med att säga tack till min föregångare Sandra Ruuda, som har varit uppskattad och gjort ett bra jobb för klubben.

Jag själv är 38 gammal och bor i Växjö. Jag har just nu en treårig Australian Shepherd som
heter Bailey, som jag tränar och tävlar bruks med, spår och sök. Jag är aktiv inom klubben
då jag dels tränar mycket där själv, och jag är engagerad i tävlingar samt att jag är
Tävlingssekreterare.

Har tidigare haft dobermann som jag kört lite IGP med. Har alltid varit en hundmänniska och är uppväxt med det. Hundarna tar nästan all min fritid men förutom det gillar jag att resa och umgås med vänner och familj.

Till vardags jobbar jag sedan sex år tillbaka på Atteviks som
Servicerådgivare/Garantihandläggare.

Som person är jag målmedveten, engagerad och lyhörd för olika människors olika intressen.

Rollen som ordförande är helt nytt för mig, men jag ser det som en positiv utmaning, och jag ska göra mitt bästa för att alla ni medlemmar ska fortsätta trivas inom Växjö Brukshundklubb. Ser fram emot ett år med att se många av er medlemmar på appellplanen, medlemsmöte och förhoppningsvis på lite tävlingar, beroende på pandemin, som kan genomföras med engagemang från alla er, nya som gamla!

Jag hoppas att vi syns på Växjö Brukshundklubb!

Dela inlägget på facebook

Dela på facebook