Glädje – Samarbete – Gemenskap

digital resultattavla

Digital resultattavla

På skärmen som hänger i klubbstugan kommer vi göra en digital resultattavla på klubbens alla duktiga ekipage. Därmed vill vi ersätta den gamla resultattavlan som hänger i klubbstugan idag. Känner ni att ni gärna vill vara med på den digital resultattavla så klicka på länken här nedan och fyll i formuläret.

Skicka sen en bild på ekipaget till: mathias.paulsson13@gmail.com
Så lägger jag in bilden tillsammans med informationen från formuläret. Formuläret går att fylla i flera gånger om ni glömmer något eller att ni tar fler meriter eller resultat. Vi vill täcka in alla grenar som finns så vad ni än tränar/tävlar i med er hund så fyll i formuläret.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeL19U9DUgho4nDZIla7UFIleyy6lrhfTAVokmdun9Kdxmh8w/viewform?embedded=true

Dela inlägget på facebook