Glädje – Samarbete – Gemenskap

Årsmöte den 15 feb kl. 19:00

Hej alla medlemmar i Växjö BK.
Även i år är vi rekommenderade att hålla vårt årsmöte digitalt. Hur tråkigt det än känns så är bättre än att flytta det framåt i tiden.
För att allt ska bli rätt och riktigt behöver ni anmäla att ni ska deltaga. Anmälningslistan kommer då att bli underlag för röstlängden och det går att kolla så att alla som deltar är medlemmar.
Ni som har anmält er kommer att få ett mejl tillbaka med en länk till ett Teams möte.

Vill ni delta så mejlar ni ert namn, mejladress och medlemsnummer till vår kassör Mikael Thoren på adressen:
kassor@vaxjobk.se
Senast den 10 februari 2022

Handlingar för årsmötet kommer att lägga ut på www.vaxjobk.se/medlems-information senast den 7 februari 2022 enligt våra stadgar.
Saknar ni inloggning till medlemsidorna så hör ni bara av er till någon i styrelsen.

Varmt välkomna till vårt digitala årsmöte och tack för ert tålamod!

Dela inlägget på facebook