Agility Fortsättningskurs steg 1

agilitykurs agilitytävling agilitykurs fortsättning steg 1

Agility Fortsättningskurs steg 1, Växjö Brukshundklubb

Agilitykurs fortsättning steg 1.

För dig som gått agilitykurs grund eller har motsvarande kunskaper.
Kursen ger dig möjlighet att fördjupa dina kunskaper i agility.
Ni lär er och tränar vidare på kontaktfältshinder och slalom i kombination med andra hinder. Mer hinderinlärning och handling med de grundläggande bytena. Enklare banträning mot målet att klara blåbärsbana och enklare kombinationer.
Kursen innehåller både teori och praktik.
För att få ut maximalt av en kurs så är det bra om du tränar mellan kurstillfällena.

Förkunskaper: Grundläggande lydnad, kunna vara lös bland andra hundar. God kännedom om de olika förekommande hinder samt kunskap om belöning. Gärna gått grundkurs eller motsvarande kunskaper.

Din hund måste ha fyllt 1 år för att få delta på kursen.

SBK Instruktör/Agility;  Mathias Paulsson & Pia Nilsson

Kursen är förlagd till följande måndagar!

1: 20/8 kl 18,30-20,45

2: 27/8 kl 18,30-20,45

3: 10/9 kl 18,30-20,45

4: 24/9 kl 18,30-20,45

5: 8/10 kl 18,30-20,45

6: 15/10 kl 18,30-20,45

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Detta gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen “Bli medlem”
Du visar upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas. Första gången tar du också med vaccinationsintyg om du har en valp.

E-Faktura på kursavgiften kommer strax innan kursstart till den mailadress du har angivit .
Sista betaldag står angivet på fakturan som inte behöver vara betald innan kursstart.

Växjö Brukshundklubb agerar i enlighet med myndigheternas krav på GDPR lagarna. Läs mer om detta på Växjö Bk;s hemsida. Du måste aktivt godkänna att vi får hantera dina personuppgifter. Detta gör du i frågeformuläret i anmälan.

Avanmälan

Anmälan är bindande! Ni har rätt att ångra er och avboka er anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att vi bekräftat er anmälan.
Om ni avanmäler när tiden för ångerrätten löpt ut, har vi rätt att ta ut en administrationsavgift.
Om ni avanmäler er efter kursstart är ni skyldig att betala full kursavgift.
Om avbokning sker senare än 10 dagar innan kursstart tas det ut en administration avgift på 250kr

Vad skall du ta med till kursen;
Halsband och koppel, ej flexikoppel. Din hunds favoritleksaker och mjukt favoritgodis. Till föraren gäller det kläder efter väder samt bekväma skor. Gärna filt, bädd eller bur samt en skål och vatten.

Har du frågor så kontakt Mathias; 070- 620 44 70, mathias.paulsson13@gmail.com

Växjö Bk