Grundkurs valp

• Lördag     9/6 kl. 09.00-12.00 Spårdag i skogen
  • Onsdag  13/6 kl. 17.30-19.45

–>ANMÄL DIG TILL KURSEN <–

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta på att ha ett bra samarbete med din valp. Vi fokuserar i kursen på samarbetet mellan hund och förare. Att valpen skall se dig som den bästa i världen, gå fint i koppel, inkallning och andra saker som skall fungera just i vardagen. I kurspriset ingår även boken Bra relation.

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Detta gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen “Bli medlem”
Du visar upp kvittot för instruktörerna på att du betalat medlemsavgiften, första gången ni träffas. Det tar ofta över en månad innan medlemskortet kommer, så det fungerar bra att visa kvittot.

Första gången tar du också med din valps vaccinationsintyg.

När du har anmält till kursen, är din anmälan bindande och du kommer att inom 10 dagar att få reda på om du kommit med på kursen eller inte.
OBS! har du inte hört ifrån oss inom denna tid, så kontakta oss.
Studiefrämjandet kommer strax innan kursstart att maila en faktura på kursavgiften 1200:-.

Halsband och koppel, ej flexikoppel. Din hunds favoritleksaker och mjukt favoritgodis. Till föraren gäller det kläder efter väder samt bekväma skor. Fika finns att köpa på klubben men vi kan endast ta betalt genom Swish.

Finns det frågor om kursen; kontakta Charlotta på telefon 072-204 39 83 eller via mejl på Charlotta.burman@outlook.com

Växjö BK