Grundkurs Valp 3-10 månader | Dagkurs

cirkelträning med hund sund med hund Rallylydnadskurs nybörjare

Grundkurs Valp 3-10 månader | Dagkurs

Kursledarare: SBK Allmänlydnadsinstruktör Madelene Lundgren

Kursen hålls på Växjö Brukshundklubb. Hittar du inte dit, så ring eller maila, så förklarar vi vägen.

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta på att ha ett bra samarbete med din valp. Vi fokuserar i kursen på samarbetet mellan hund och förare. Att valpen skall se dig som den bästa i världen, gå fint i koppel, inkallning och andra saker som skall fungera just i vardagen. I kurspriset ingår även boken Bra relation.

Kursdagar

Måndag   27/8  kl 18.00 – 20.30  Teori utan hund
Onsdag    3/10  kl 10.00 – 12.15
Onsdag   10/10 kl 10.00 – 12.15
Söndag   14/10 kl 10.00 – 12.15   Spårdag i skogen
Onsdag  17/10  kl 10.00 – 12.15
Onsdag  24/10  kl 10.00 – 12.15
Onsdag  31/10  kl 10.00 – 12.15

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Detta gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen “Bli medlem”
Du visar upp kvittot för instruktörerna på att du betalat medlemsavgift, första gången ni träffas. ( det kan ta lite tid innan medlemsbeviset kommer ) Första gången tar du också med din valps vaccinationsintyg.

När du har anmält till kursen, är din anmälan bindande och du kommer att inom 10 dagar att få reda på om du kommit med på kursen eller inte.
OBS! har du inte hört ifrån oss inom denna tid, så kontakta oss.

E-Faktura på kursavgiften kommer strax innan kursstart till den mailadress du har angivit .
Sista betaldag står angivet på fakturan som inte behöver vara betald innan kursstart.

Växjö Brukshundklubb agerar i enlighet med myndigheternas krav på GDPR lagarna. Läs mer om detta på Växjö Bk;s hemsida. Du måste aktivt godkänna att vi får hantera dina personuppgifter. Detta gör du i frågeformuläret i anmälan.

Avanmälan
Anmälan är bindande! Ni har rätt att ångra er och avboka er anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att vi bekräftat er anmälan.
Om ni avanmäler när tiden för ångerrätten löpt ut, har vi rätt att ta ut en administrationsavgift.
Om ni avanmäler er efter kursstart är ni skyldig att betala full kursavgift.
Om avbokning sker senare än 10 dagar innan kursstart tas det ut en administration avgift på 250kr

Finns det frågor om kursen; kontakta Madde 070-651 21 16
maddelundgren_@hotmail.com