Nybörjarkurs i agility

agility nybörjare agility nybörjarkurs nybörjarkurs agility

Nybörjarkurs agility

Nybörjarkurs agility | Fokus kommer ligga på belöningsteknik, hinderinlärning samt grundläggande handlingsövningar. Vi blandar teori med praktik.

Förkunskaper: Grundläggande lydnad, hunden ska kunna vara lös bland andra hundar. Ålder på hund från 6 mån.

SBK Instruktörer Lotta Agevall & Frida Samuelsson

Datumen är följande Torsdagar

1: 30/8   kl 18.00-20.00

2: 6/9     kl 18.00-20.00

3: 13/9   kl 18.00- 20.00

4: 20/9   kl 18.00- 20.00

5: 27/9   kl 18.00- 20.00 (Friskvårdskväll, teori utan hund)

6: 11/10 kl 18.00-20.00 (Avslutning)

Kom ihåg!

• Första kurstillfället uppvisar ni vaccinationsintyg
  • Bra skor på fötterna så ni inte halkar om det är halt i gräset.
  • Kläder efter väder. Det gäller även hunden, ta gärna med täcke om det är kallt ute.
  • Mjukt godis i små bitar samt en godisskål. Gärna klicker om ni använder det.
  • Vattenskål
  • Leksaker som din hund tycker om, bollar, kamptrasor, pipdjur, Ta med allt som din hund gillar. All träning bygger på motivation och positiv förstärkning, så vi behöver bra belöningar till våra hundar 🙂
  • Koppel. Vanligt koppel och vanligt halsband/sele är att föredra. Inga flexikoppel eller strypkoppel.
  • Bur (eller bilbur) så att hunden kan koppla av mellan varven.

Kursen hålls på Växjö Brukshundklubb. Hittar du inte dit, så ring eller maila, så förklarar vi vägen.

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Detta gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen “Bli medlem”
Du visar upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas. Första gången tar du också med vaccinationsintyg.

E-Faktura på kursavgiften kommer strax innan kursstart till den mailadress du har angivit .
Sista betaldag står angivet på fakturan som inte behöver vara betald innan kursstart.

Växjö Brukshundklubb agerar i enlighet med myndigheternas krav på GDPR lagarna. Läs mer om detta på Växjö Bk;s hemsida. Du måste aktivt godkänna att vi får hantera dina personuppgifter. Detta gör du i frågeformuläret i anmälan.

Avanmälan

Anmälan är bindande! Ni har rätt att ångra er och avboka er anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att vi bekräftat er anmälan.
Om ni avanmäler när tiden för ångerrätten löpt ut, har vi rätt att ta ut en administrationsavgift.
Om ni avanmäler er efter kursstart är ni skyldig att betala full kursavgift.
Om avbokning sker senare än 10 dagar innan kursstart tas det ut en administration avgift på 250kr

Om ni har några frågor om kursen, mejla till Frida eller Lotta

Lotta: lotta.agevall-gross@lnu.se Frida: fridasamuelsson@live.se

Varmt välkomna på kurs!