Rallylydnadskurs Avancerad & Mästarklass

4. Torsdag 10/5 18.30-20.45
5. Torsdag 17/5 18.30-20.45
6. Torsdag 124/5 18.30-20.45

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta på att ha ett bra samarbete med din hund och vill hålla på med en rolig aktivitet tillsammans, och målet är att ni skall bli färdiga till att om ni vill, kunna tävla i avancerad- och mästarklass.

Förkunskaper som krävs är att ni gått rallylydnadskurser eller att ni har motsvarande kunskaper som innebär att ni kan nybörjar- och fortsättningsklassens skyltar samt ha tränat på banor med din hund.
En bra grundlydnad är en förutsättning, som innebär att din hund kan sitt och ligg och att du kan ha den lös utan att den springer sin väg.

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Detta gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen “Bli medlem”
Du visar upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas.

När du har anmält till kursen, är din anmälan bindande och du kommer att inom 10 dagar att få reda på om du kommit med på kursen eller inte.
OBS! har du inte hört ifrån oss inom denna tid, så kontakta oss.
Studiefrämjandet kommer att maila en faktura på kursavgiften 1350:-.

Finns det frågor om kursen; kontakta Johan 070-7178517
johan.linderos@telia.com