Tävlingslydnad – Startklass och Klass 1

Sönd. 13/5 kl. 18.15-20.30
Sönd. 27/5 kl. 18.15-20.30
Sönd. 3/6 kl. 18.15-20.30

Kursen vänder sig till dig som har målet att kunna tävla lydnad i Startklass och i klass 1.
Vi fokuserar i kursen på samarbetet mellan hund och förare och arbetar bland annat med grundövningar, belöningskriterier och momentträning.

Förkunskaper vi vill att ni skall ha, är att ni skall ha en bra allmänlydnad. Din hund skal vilja vara med dej och du skall kunna ha den lös utan att den springer sin väg.

Vi arbetar med boken “Med sikte på 10:an” av Nina och Kenth Svartberg.
Om ni vill köpa den, går bra att köpa boken på klubben, 200:-

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb. Detta gör man enklast på Växjö Bk;s hemsida under knappen “Bli medlem”
Du visar upp kvittot för instruktören på att du betalat medlemsavgiften, första gången ni träffas.

När du har anmält till kursen, är din anmälan bindande och du kommer att inom 10 dagar att få reda på om du kommit med på kursen eller inte.

Studiefrämjandet kommer att maila en faktura på kursavgiften 1350:-.

Finns det frågor om kursen; kontakta Lotta: 070-8527577
charlotte.asp@hotmail.com