Tävlingslydnad – Startklass och Klass 1

Tors. 5/10 kl. 18.00 – 20.15
Tors. 12/10 kl. 18.00 – 20.15
Tors. 19/10 kl. 18.00 – 20.15

Kursen i tävlingslydnad vänder sig till dig som har målet att kunna tävla lydnad i Startklass och i klass 1.
Vi fokuserar i kursen på samarbetet mellan hund och förare och arbetar bland annat med grundövningar, belöningskriterier och momentträning.

Förkunskaper vi vill att ni skall ha, är att ni skall ha en bra allmänlydnad. Din hund skal vilja vara med dej och du skall kunna ha den lös utan att den springer sin väg.

Vi arbetar med boken “Med sikte på 10:an” av Nina och Kenth Svartberg.
Om ni vill köpa den, går bra att köpa boken på klubben, 200:-

För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap i Växjö Brukshundklubb.
Medlemskapet innebär flera förmåner, bland annat en olycksfallsförsäkring i samband med kursen.
Medlemsavgiften är 575:-, som du betalar in på Växjö Bk:s bankgiro; 5021-2109.
I meddelandefältet fyller du din adress och personnummer så kassören ser vem som betalat. Du visar sedan upp kvittot för instruktörerna på att du betalat, första gången ni träffas. Första gången tar du också med din hunds vaccinationsintyg.

När du har anmält till kursen, är din anmälan bindande och du kommer att inom 10 dagar att få reda på om du kommit med på kursen eller inte.

Studiefrämjandet kommer att maila en faktura på kursavgiften 1200:-.

Vad skall du ta med till kursen!

Finns det frågor om kursen; kontakta Lotta: 070-8527577
charlotte.asp@hotmail.com